Zuccinigratäng.

När jag lagar mat blir det ju lite si och så med ingredienserna, men här är på ett ungefär.
(Och Carina, alla i familjen tyckte det var supergott!)

Börja med köttfärssåsen.
Stek lök, köttfärs, blanda i krossade tomater (jag använde Icas med vitlök), kryddor, buljong och philadelhiaost och lite grädde. Låt den gotta till sig på låg värme under tiden du gör det andra.

Sätt ugnen på 175 grader.
Skiva två zuccini på längden och lägg dom på ett hushållspapper och salta dom.
Riv ost, gärna en lagrad ost med lite studs i.
Smörj en form.
Lägg ett lager med zuccini.
På med ett varv köttfärs.
Sen andra lagret zuccini, sen sista köttfärssåsen och sist den rivna osten.
In i ugnen och låt det gotta till sig kanske 20 minuter.
Jag och Peter åt stekt vitkål (salta och peppra) och Cornelia åt pasta till. (Amelie var i Sthlm så hon åt inte hemma)
Är säkert supergott med en god sallad till oxå.





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR